SUARA SUARA RAYA

Kami sentiasa di sisi anda dalam setiap tahap kehidupan dengan perkhidmatan perbankan Islamik kami.

Sempena Hari Raya ini, nikmati lebih ganjaran apabila anda mulakan perbankan dengan HLISB.

  • TERM INVESTMENT ACCOUNT-i
  • ASB Financing-i
  • ASNB UNIT TRUST
  • HLM Takaful Legacy
  • Zakat
AKAUN PELABURAN BERJANGKA-i

mula melabur untuk tingkatkan simpanan anda

Sesuai untuk yang baru mula bekerja, mula melabur dengan mudah untuk pulangan berpotensi tinggi dalam tempoh sesingkat 3 bulan. Mulakan pelaburan anda dengan tawaran menarik ini!

Contoh pengiraan keuntungan adalah seperti di bawah. (Nombor-nombor adalah sekadar contoh sahaja)

Tempoh Kempen: 1 Mei 2021 - 31 Mei 2021 Setiap langganan RM5,000 = 1 penyertaan. Produk ini tidak dilindungi oleh PIDM.

PEMBIAYAAN ASB-i

maksimakan pelaburan asb anda demi masa depan yang lebih stabil

Sesuai untuk yang baru berumah tangga, bina asas kewangan yang lebih kukuh dan maksimakan pelaburan ASB anda dengan Pembiayaan ASB-i. Juga, anda berpeluang menikmati baucar apabila anda memohon sekarang!

Tempoh Kempen: 13 April 2021 - 11 Jun 2021 Sah untuk amaun pembiayaan RM100,000 dan ke atas yang diluluskan. Tertakluk kepada terma dan syarat. Terdapat risiko yang berkaitan dengan pembiayaan. Sila baca dan fahami pendedahan risiko pembiayaan sebelum melabur melalui pembiayaan ini.

UNIT AMANAH ASNB

mula melabur demi masa depan keluarga anda

Sesuai untuk yang baru mengalu-alukan ahli keluarga baharu, tingkatkan pelaburan anda dalam Dana Harga Berubah dengan mudah melalui HLB Connect Online. Nikmati ganjaran eWallet Touch ‘n Go dengan tambahan pelaburan minimum RM10,000 sekarang!

Tempoh Kempen: 27 April 2021 - 11 Jun 2021

Tertakluk kepada terma dan syarat. Gambar ditunjukkan sebagai contoh sahaja. Amaun minimum bagi setiap transaksi adalah RM1 dengan maksimum RM50,000. Pelaburan dalam dana harga tetap bagi pelanggan bukan Bumiputera adalah tertakluk kepada ketersediaan unit. Tiada caj jualan dikenakan bagi dana harga tetap. Tidak tertakluk untuk pelanggan yang melabur melalui Skim Pelaburan Ahli KWSP.

Pelanggan diingatkan bahawa produk ini tidak dilindungi oleh Perbadanan Insurans Deposit Malaysia. Apa-apa wang yang dikeluarkan daripada deposit yang dilindungi PIDM untuk tujuan membeli apa-apa produk pelaburan tidak lagi dilindungi oleh PIDM.

Prospektus Induk Gantian ASNB bertarikh 1 Februari 2020 dan Prospektus ASN Imbang (Mixed Asset Balanced) 3 Global bertarikh 16 September 2020 (“Prospektus”), telah didaftarkan dengan Suruhanjaya Sekuriti Malaysia. Sila baca dan fahami kandungan Prospektus tersebut bersama Halaman Serlahan Produk yang terdapat di laman sesawang, cawangan dan ejen ASNB. Unit akan diterbitkan setelah penerimaan borang pendaftaran yang merujuk dan mengiringi Prospektus tersebut. Sebelum melabur, sila pertimbangkan risiko pelaburan serta yuran dan caj yang dikenakan. Harga unit dan pengagihan pendapatan, jika ada, mungkin turun dan/atau naik. Prestasi tabung masa lalu bukan jaminan prestasi masa hadapan.

HLM Takaful Legacy

lindungi masa depan keluarga anda

Lindungi keluarga anda dengan pelan HLM Takaful Legacy supaya masa depan mereka kekal stabil dan terjamin. Daftar sekarang dan anda akan menikmati baucar tunai!

Tempoh Kempen: 27 April 2021 - 30 Jun 2021

Zakat

tunaikan ibadah zakat dengan mudah melalui hlb connect

Tempoh Kempen: 27 April 2021 - 13 Mei 2021